Veganska kajgana

Ko kaže da kajgana ne postoji i u veganskoj kuhinji; 🙂 Ova kajgana je doduše (i srećom) bez jaja ali njen ukus je toliko dobar i “kajganast” da možete uživati bez krivice. A način pripreme je toliko jednostavan da je možete spremati skoro svakog dana. Ili dok vam ne dosadi.

Sastojci (za 2 osobe):
1 crni luk
1 tofu
par prstohvata soli
prstohvat bibera
kašičica kurkume
2 cherry paradajza

Priprema:
Crni luk iseckajte na sitno a tofu izrendajte. Propržite luk na maslinovom ulju, dodajte tofu, cheery paradajz, so, kurkumu i biber i mešajte. Možete dodati jos malo vode, ako je potrebno. Mešajte oko 5 minuta i voila vasa “kajgana” je gotova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s