Raw hleb sa paradajzom

raw sirovi hleb paradajz

Sastojci:
8 paradajza
par krišaka sušenog paradajza
3/4 lanenog brašna
origano, bosiljak
1 čen belog luka
par kašika lanenih semenki
par kašika suncokretovih semenki
prstohvat morske soli

raw hleb paradajz
Priprema:
U blenderu izmiksujte sve sastojke. Ako vam je masa isuvise retka, dodajte lanenog brašna dok ne dobjete gustu kremastu masu. Razvucite “testo” spahtlom i sušite ili u dehidratratoru na 45 stepeni ili pak u rerni. Ne zaboravite, da ako sušite u rerni, negde posle 5 sata treba hlebiće okrenuti. Pecite ukupno oko 8 do 10 sati, ili dok ne dobijete željenu čvrstinu/mekoću.

 

Advertisements

3 thoughts on “Raw hleb sa paradajzom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s