Veganski raw puding od jagoda

Sastojci (4 porcije):
1 šolja indijskih oraha
150 gr jagoda
par kašika sirupa agave
(kriške banane kao ukras)sirovi veganski puding od jagode
Priprema:
Indijske orahe ostavite potopljene u vodi minimalno sat vremena. Posle ih isperite, stavite u blender, dodajte pola šolje vode i miksujte. Dodajte 150gr jagoda i sirup agave ako vam jagode nisu dovoljno slatke. Miksujte dok ne dobijete smesu jednake gustine. Prelijte smesu u činije i ukrasite jagodama i/ili bananama. Ostavite puding u frižider 30ak minuta pre serviranja.

raw puding od jagoda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s